E verteta te ben te Lire

Faqe 489 – Grotesku

Faqe 492 – Maratona

Faqe 495 – Gënjeshtër dhimbsurije

Faqe 499 – Gjinjtë e bulevardit

Faqe 502 – Harmoni

Faqe 514 – Komplimenti

Faqe 527 – Kulti i dashurisë

Faqe 534 – Gruaja me akullore

Faqe 539 – Pesë shokët

Faqe 548 – Neli

Faqe 556 – Kaloshina dhe kali i bardhë

Faqe 560 – Mjekra e gjyshit

Faqe 567 – Mani

Faqe 579 – Vallja e dhimbjes

Faqe 585 – Reveranca

Faqe 591 – Tringëllima e “Bllokut” të ri

Faqe 598 – Dhuratat

Faqe 610 – Pa ditëlindje

Faqe 618 – Kafazi

Faqe 624 – Betimet

Faqe 633 – Histori në foto

Faqe 653 – Dosja e krimit shtetëror

Faqe 663 – Dosja e krimit shtetëror (foto dhe faksimile)

Faqe 685 – Në vend të epilogut