E verteta te ben te Lire

.

A KA BURRA SOT SHQIPERIA ?!

Publistike, analiza, ese, intervista, dokumente

– Bota fillon nëpërmjet teje
– Politika, paqja, varfëria
– Vokacion intelektual
– Kultura universale kombëtare (kontrast)
– E mira, e keqja dhe rrethinat
– Kompleks (Etika sociale, mosbesimi)
– Grahmat e fundit
– Intervistë në Vizion Plus
– Intervistë në “Opinion”
– Politika sipas karakteristikave shqiptare
– Pse e majta mbron Nexhmije Hoxhën
– A ka burra sot Shqipëria?!
– Rilindje apo fasadë
– Njëanshmëria është e gabuar
– Duartrokitje kulturës së pranimit të humbjes
– Rreziku i kultit të ri
– Çernobili i importuar në Shqipëri
– Intervistë në “Fakt”

.

8

“TANET”- FUQI OKULTE

Histori me elemente biografike

– “Tanët” – Fuqi Okulte
– Vdekja e Enver Hoxhës
– Liria e brendshme
– Paul Miliez: Diagnoza-Liliana e palumtur
– Labirinte skenarësh krimi
– Ikja nga shtëpia e shtetit

.

9

TRIPTIK

– Frika prej frikës 1
– Frika prej frikës 2
– Frika prej frikës 3
– Kalkulimi i vdekjes “natyrale”
– Kur çështja personale është ajo e përgjithshme
– “Brekët” e delegacionit
– Zëri i Enverit në Roskilde
– Urdhri
– Mbledhja e parë konspirative
– Shpati u lind
– Histeria 1
– Histeria 2
– Bumerang
– Katërfili
– Jerm
– Mo(ns)trat
– Kasta Xhuglini-Kapo-Alia

.

10

.