E verteta te ben te Lire

Faqe 11 – Bota fillon nëpërmjet teje

Faqe 15 – Politika, paqja, varfëria

Faqe 27 – Vokacion intelektual

Faqe 34 – Kultura universale kombëtare (kontrast)

Faqe 46 – E mira, e keqja dhe rrethinat

Faqe 54 – Kompleks (Etika sociale, mosbesimi)

Faqe 63 – Grahmat e fundit

Faqe 68 – Intervistë në Vizion Plus

Faqe 104 – Intervistë në “Opinion”

Faqe 124 – Politika sipas karakteristikave shqiptare

Faqe 128 – Pse e majta mbron Nexhmije Hoxhën

Faqe 137 – A ka burra sot Shqipëria?!

Faqe 158 – Rilindje apo fasadë

Faqe 164 – Njëanshmëria është e gabuar

Faqe 168 – Duartrokitje kulturës së pranimit të humbjes

Faqe 171 – Rreziku i kultit të ri

Faqe 177 – Çernobili i importuar në Shqipëri

Faqe 180 – Intervistë në “Fakt”